DoSushi może pochwalić się świeżymi, pełnowartościowymi produktami oraz przyjazną atmosferą w lokalu. Restaurację założyło troje przyjaciół, których zawodowe ścieżki połączyła pasja do sushi i kultury Japonii. Swoje już 15-letnie doświadczenie w robieniu sushi zdobywali u najlepszych sushimasterów w Europie. Głogowski lokal stworzyli więc na wzór europejskich restauracji, a dania przygotowywane są w tradycyjny sposób w otwartej dla gości kuchni. Wśród menu znaleźć można nie tylko tradycyjne hosomaki, futomaki, czy nigri, ale również specjały DoSuhi, czyli oryginalne i jedyne zestawy smakowe skomponowane przez głogowskich sushimasterów.
Lokal oferuje również dostawę, catering i szkolenia. Więcej informacji na stronie
Strefa Biznesu: Co dalej z limitami płatności gotówką?
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?