3 z 17
Poprzednie
Następne
Świąteczny catering w Legnicy. Gdzie i za ile można zamówić uszka, pierogi, makowiec? Zobacz oferty legnickich restauracji i cukierni
Tivoli
POTRAWY ŚWIĄTECZNE:
Karp smażony (115 g)
Barszcz czerwony (250 ml)
Uszka z grzybami leśnymi ok. 10 szt. (100 g)
Kołduny (100 g)
Pierogi ruskie ok. 8 szt. (250 g)
Pierogi z kapustą i grzybami (250 g)
Pierogi z mięsem ok. 8 szt. (250 g)
Krokiety z kapustą i grzybami 1 szt. (200 g)
Kapusta z grochem (150 g)
Pasztet z chrzanem (100 g)
Rolada z karpia z chrzanem (100 g)
Karp po żydowsku z chrzanem (115 g)
Śledź Czesi w sosie tatarskim (70 g)
Śledź w oleju z cebulką (70 g)
Śledź w sosie chrzanowym (70 g)
Sałatka jarzynowa (150 g)
Ryba po grecku (100 g)
Schab ze śliwką w galarecie (50 g)
Galaretka drobiowa (150 g)
Ozorek w galarecie z chrzanem (50 g)
Chrzan mały (150 g)
Chrzan duży (350 g)
Ćwikła mała (150 g)
Ćwikła duża (350 g)