Zaczęło się prawie 40 lat temu. Pan Hieronim odkupił od znajomego autobus przystosowany do prowadzenia gastronomii. To tam otworzyli z żoną swój pierwszy bar. Goście zajadali się kiełbaskami, szaszłykami i kurczakami z rożna. Interes szedł tak dobrze, że małżeństwo zdecydowało się na wybudowanie własnej restauracji - tak przy drodze pojawiło się Paradiso.
Sielanka nie trwała długo, przez nową autostradę. Małżeństwo podejmowało różne kroki ratowania interesu - między innymi podświetlany szyld "Bar For Drivers", niestety menu i wystrój pozostały te same - aż do wizyty Magdy Gessler.
W restauracji można zjeść przede wszystkim dania z kurczaka. Kurczak z rożna - to z tej potrawy ma słynąć to miejsce. Lokal nie posiada strony internetowej ani profilu w mediach społecznościowych.
źródło: x-news
Strefa Biznesu: Co dalej z limitami płatności gotówką?
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?