Kulinarne spotkanie z Renatą Semeniuk – uczestniczką Masterchef’a, odbędzie się 21 listopada, o godz. 18, w Sali Bankietowej w Legnickim Polu, ul. Benedyktynów 7.
W programie spotkania będzie degustacja, znajdziemy takie pyszności jak zupa dyniowa, rosti (szwajcarski placek ziemniaczany z sosem jogurtowym i łososiem) czy focaccia z sałatką z pieczonej papryki.
Zapalona kucharka opowie tam o swoich zmaganiach w popularnym programie w TVN oraz udzieli kilku wskazówek jak radzić sobie w kuchni.
Liczba miejsc ze względu na pandemię jest ograniczona. Obowiązują bezpłatne wejściówki. Zapisy i szczegóły w biurze GOKiS, tel. 76 8582827
Co włożyć, a czego unikać w koszyku wielkanocnym?
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?