Nasza Loteria NaM - pasek na kartach artykułów
4 z 13
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Mięso z rosołu odkrój od kości, zblenduj, zmiel w maszynce...
fot. Katarzyny Puczyńska

Ekspresowe paszteciki z ciasta francuskiego. Idealne do czerwonego barszczu. Sprawdzony przepis na paszteciki z pieczarkami i mięsem

Paszteciki z ciasta francuskiego. Krok 3

Mięso z rosołu odkrój od kości, zblenduj, zmiel w maszynce lub bardzo drobno pokrój. Na patelni rozgrzej olej i podsmaż posiekaną w kostkę cebulkę i pieczarki. Dodaj mięso, wlej ok. pół szklanki wody lub bulionu i chwilę podsmaż.

Zobacz również

Tak obchodzono Międzynarodowy Dzień Solidarności Ludzi Pracy w Kielcach [FOTO]

Tak obchodzono Międzynarodowy Dzień Solidarności Ludzi Pracy w Kielcach [FOTO]

Nowa Lewica ogłosiła listę do PE w Śląskiem. Otwiera ją poseł Maciej Konieczny

Nowa Lewica ogłosiła listę do PE w Śląskiem. Otwiera ją poseł Maciej Konieczny

Polecamy

Krztusiec atakuje! Fala zakażeń we Wrocławiu i regionie. Zatrważające dane sanepidu

Krztusiec atakuje! Fala zakażeń we Wrocławiu i regionie. Zatrważające dane sanepidu

Pijesz wodę prosto z butelki? Uważaj! Może się dla ciebie źle skończyć

Pijesz wodę prosto z butelki? Uważaj! Może się dla ciebie źle skończyć

Śląskie atrakcje zamkowe: Od walk rycerskich po skarby pradziejów

Śląskie atrakcje zamkowe: Od walk rycerskich po skarby pradziejów