Składniki:
sałata, ryż, puszka kukurydzy, puszka tuńczyka, średnia czerwona cebula, kilka łyżek majonezu, 2 papryki (czerwona i zielona), ogórek zielony, sól, pieprz.
Przygotowanie:
Sałatę umyć, pokruszyć i wrzucić do dużej miski. Dodać kukurydzę, odsączonego tuńczyka, pokrojone w kostkę paprykę i cebulę oraz ogórka i ugotowany na sypko ryż. Wymieszać, dodać kilka łyżek majonezu. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Czekamy na Wasze przepisy: [email protected]
Pasztet z białej fasoli
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?